Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 11 april 2011

De eerste 'indian summer' in Hongarije

We schrijven 2 maanden later en ze hebben alweer zin in een klus - bijkom vakantie in Hongarije. Uiteraard zijn we verheugd over zoveel enthousiasme! Voor de prijs hoeven ze het in ieder geval niet te laten, we vliegen deze keer voor circa 50 euro pp vanaf Weeze Airport.

Nadat we de huurauto hebben opgehaald eten we eerst iets bij het naastgelegen Mc Donald restaurant voor we de trip naar het zuiden beginnen. Deze keer rijden we direct door zonder een tussenstop in Boedapest, want de avond valt al. Vol goeie moed rijden we weg om abrupt de verkeerde snelweg op te rijden.

Nadat we een half uur lang alleen maar plaatsnamen tegenkomen die ons niet bekend voorkomen stoppen we toch maar eens bij een tankstation. Het blijkt dat we niet op de M6 richting Pecs rijden, maar op de M5 richting Kecskemet. En dat is aan de verkeerde kant van de Donau voor ons. En aangezien er in Hongarije niet zo gek veel bruggen over de Donau zijn........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!