Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 30 april 2011

Boedapest Boulevard komt naar Bergen

Boedapest Boulevard komt naar Bergen

Vr. 27 mei: Ruïnekerk, Bergen, aanvang: 20.00 uur.

Echte zigeunermuziek van het Tomy Váradi-orkest

Het Orkest Tomy Váradi speelt dit voorjaar een aantal concerten met authentieke zigeunermuziek uit Boedapest en omstreken. Klanken uit een oude cultuur worden in een wervelend programma virtuoos verbonden met het heden. Hoor waar de bekende klassiekers van Monti, Liszt, Bartók of Brahms direct op geënt waren.

Oorspronkelijke, verfijnde volksmuziek op de plek die het verdient: op het concertpodium!

De oorspronkelijke muziek van Boedapest en directe omgeving beschikt over een uitzonderlijk vermogen de luisteraar diep te raken; het is tenslotte muziek van de ziel. En omdat niet van blad gelezen wordt, kan het orkest de orkestleider behendig volgen door woelige muzikale wateren van warmte en vrijheid, vurige romantiek, intense droefenis, uitbundige vrolijkheid en swing. Het orkest is dan ook wendbaar als een school vissen, kan fluisteren als de wind, klinkt licht als een veertje en warm als de zon.

Vrijdag 27 mei
Boedapest Boulevard
Orkest Tomy Váradi met authentieke zigeunermuziek uit Boedapest en omstreken.
Tomy Váradi viool, - Laurens Moreno altviool, Gyuszi Rézmuves contrabas, András Váradi cymbaal
Aanvang 20.00, toegang €15,- incl. consumptie

KLIK HIER voor meer informatie !!!

KLIK HIER voor meer informatie over het orkest van Tomy Váradi !!!