Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 29 maart 2011

Oranje wint van Hongarije met 5-3

Nederland heeft in de Amsterdam ArenA de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Hongarije met 5-3 gewonnen. Het was een opmerkelijke wedstrijd waarbij Nederland ook op verlies heeft gestaan.

Achterstand

Van Persie opende de score, maar kort na de rust keek Oranje tegen een 1-2 aan. Sneijder en Van Nistelrooy bogen het verlies om, tot het 3-3 werd. Dirk Kuyt wist uiteindelijk rust te brengen met twee beslissende goals.

Niet tevreden

"De trainer zal niet zo tevreden zijn", lachte aanvoerder Rafael van der Vaart na afloop. "Het probleem was bij ons dat we de 2-0 niet maakten. En we begonnen natuurlijk dramatisch aan de tweede helft. We kregen zomaar twee goals tegen. Gelukkig bleven we rustig en kwamen de kansen en doelpunten weer terug. Maar daarna kregen we opnieuw een terugslag. Maar goed, we hebben weer gewonnen, daar gaat het tenslotte allemaal om."..............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!