Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 29 maart 2011

Europact levert Oost-Europa weinig op

In Brussel hebben de zevenentwintig lidstaten een europact aangenomen dat wordt geacht een collectieve garantie voor de eenheidsmunt te vormen. Maar dan moet de EU nu dan ook echt de daad bij het woord voegen en de moed en middelen verzamelen om dit plan handen en voeten te geven, vindt een voormalige Roemeense diplomaat.
Vasile Puşcaş

Het europact-plus, de collectieve stabiliteitsgarantie van de eurozone die tijdens de Europese Raad van 24 en 25 maart is aangenomen, vormt de langverwachte concretisering van de discussies die al in 2008 waren aangezwengeld en gedurende de gehele wereldwijde financiële en economische crisis voortdurend gevoerd werden. De Europese Commissie, het parlement en de lidstaten moeten nog een meerjarenplan opstellen om de nationale begrotingstekorten terug te dringen en het is noodzakelijk om dit gepaard te laten gaan met structurele hervormingen die de economische groei stimuleren.

De Hongaarse minister-president, Viktor Orbán, heeft er van zijn kant voor gepleit om Hongarije buiten het pact te houden en hij zegt zijn standpunt te hebben gebaseerd op de conclusies van een overleg met de oppositie..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!