Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 26 maart 2011

Eerste interviews

Er is eindelijk wat gebeurd sinds de laatste keer dat ik schreef. Allereerst zijn we met een groep van 45 mensen op reis gegaan naar Szeged. De reis werd georganieerd door lokale studenten, die zich ervoor inzetten om voor internationale studenten activiteiten te organiseren. Het is heel aardig dat ze dat doen, want ze krijgen er helemaal niets voor van de universiteit, ook al doen ze het al drie jaar en steken ze er best veel tijd in.

Het reisje zelf is helaas letterlijk in het water gevallen. het regende onafgebroken. Szeged staat binnen Hongarije bekend als de stad waar het altijd het zonnigst is, maar daar was nu weinig van te merken. Op zondagochtend sneeuwde het zelfs op een gegeven moment.

We werden op hoog tempo langs de bezienswaardigheden van Szeged gesleept..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!