Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 31 maart 2011

Big smile - Duikeninbeeld

Gezellige Hongaren, voetbal én duiken op een bijzondere locatie. Cees heeft alle reden om te lachen. Of kan die grijns toch nog van zijn gezicht?

De grijns blijft ondanks lekkages en meer op ons gezicht staan! Gisteravond tot 21.30 uur bezig geweest met het vullen van de stages en dubbels. Daarna nog even eten in 'ons' restaurant waar we de schrik van ons leven kregen - Nederland stond met 2 tegen 1 achter tegen Hongarije. We werden dan ook uitbundig ontvangen.
De likeur kwam al tevoorschijn, want ook deze tussenstand moest gevierd worden.... En ik kan je zeggen 'Hongaren zijn erg gezellige mensen'. Wij deelden volop mee in het - overigens bleek later kortstondige - euforische gevoel. Een half uur later verlieten we voldaan het etablissement. Heerlijk gegeten en 'we hadden met 5 tegen 3 gewonnen'.

Vanochtend richting de stad om te duiken en ja, het klinkt nog steeds vreemd. Daar waar je normaal de stad ontvlucht, zoeken we nu de file op om in hartje Boedapest onze Molnar Janos-verslaving te bevredigen............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!