Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 12 februari 2011

Orchideeën en chocola

Als het enigszins mogelijk is grijpen de grootwinkelbedrijven zoals Lidl, Tesco en Auchan elke gebeurtenis aan om de verkoop te stimuleren.
Het viel gelijk op bij binnenkomst. Maar ook door de hele winkel hebben ze kleine “teasers” opgesteld. Slim en doordacht.
Deze week is de Tesco in het teken van de hartjes. Ook Valentijnsdag is overgewaaid en de commercie profiteert mee.
Misschien hebben ze over het algemeen niet zo veel te besteden maar een kleinigheidje op deze speciale dag kan er nog wel van af.

De Hongaren zijn gek op chocola. Dus de grote merken fabrikanten van chocolade hebben hun kans gegrepen. In alle prijs klasse en smaken laten ze hun meest creatieve chocolade uitingen van de liefde zien. Ik kan het niet laten om toch iets in m’n wagentje te leggen.

Maar ook bloemen kunnen de Hongaarse vrouwen op deze dag wel appreciëren..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!