Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 24 februari 2011

Ontmoetingsdag contact Hongarije, Roemenië

2 april 2011

Waar? Kerkelijk centrum De Gaarde, Provincialeweg 32 A in Bunnik
Organisatie: Landelijke werkgroepen kerkelijke gemeentecontacten
Opgave en info: Henk Tiemens, Genovevadal 19, 5551 BG Valkenswaard, tel. (040) 201 48 82.

Ontmoetingsdag

Op zaterdag 2 april wordt een ontmoetingsdag gehouden voor gemeenten die een contact hebben met Hongarije of Roemenië. Dr. Laszlo Maracz van het Oost-Europa instituut van de Universiteit van Amsterdam zal ingaan op de huidige maatschappelijke en politieke situatie in Hongarije en Roemenië. Mw. ds. Foka van de Beek zal vertellen over de huidige situatie van de kerken in Roemenië. Zij is daar verbonden aan het Theologisch Instituut in Cluj/Kolosvar.

Praktische informatie

De dag wordt gehouden in het kerkelijk centrum De Gaarde, Provincialeweg 32 A in Bunnik. Voor informatie en opgave kunt u contact opnemen met de heer Henk Tiemens, Genovevadal 19, 5551 BG Valkenswaard, tel.: (040) 201 48 82. Over de landelijke werkgroepen kerkelijke gemeentecontacten kunt u meer inlichtingen krijgen bij Fred Stellingwerf, 't Zand 19, 3811 GB Amersfoort, tel.: (033) 472 34 09.

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!