Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 22 februari 2011

Nieuwe film ‘Tender Son’ van Hongaarse regisseur Mundruczó

Tender Son – The Frankenstein Project

Nieuwe film van de Hongaarse regisseur Kornél Mundruczó

Tender Son

EYE Film Instituut Nederland brengt de nieuwste productie van de gelauwerde Hongaarse filmmaker Kornél Mundruczó uit. Tender Son – The Frankenstein Project is een vrije adaptatie van Mary Shelley's klassieker 'Frankenstein'. Van de beroemde gothic novel over de schepper en zijn monster maakte Mundruczó een hedendaagse, filosofisch getinte film. Tender Son – The Frankenstein Project werd op het filmfestival van Cannes genomineerd voor een Gouden Palm. Van Mundruczó bracht EYE eerder Pleasant Days (2005) en Delta (2008) uit.

Vanaf 3 maart 2011 te zien in Rialto (Amsterdam), Plaza Futura (Eindhoven), Lantaren/Venster (Rotterdam) en Lux (Nijmegen).

Na zijn jeugd in een instelling te hebben doorgebracht keert de zeventienjarige Rudi terug naar zijn moeder. Hij hoopt met zijn familie herenigd te worden, en nog belangrijker, te ontdekken wie zijn vader is. Maar al vlug merkt hij dat hij niet welkom is. Bijna toevallig komt Rudi terecht op een casting. De regisseur van de film – gespeeld door Mundruczó zelf........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!