Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 20 januari 2011

Verslaggevers Zonder Grenzen tegen Europese waakhond

Verslaggevers Zonder Grenzen (VGZ) is faliekant tegen de komst van een Europese waakhond persvrijheid. Ook in een Europese mediawet, die de persvrijheid moet beschermen, ziet VGZ niets.

Olivier Basille van Verslaggevers Zonder Grenzen reageert op de plannen van D66-Europarlementariër Sophie in 't Veld. Die pleitte eerder deze week voor zo'n waakhond tijdens de hoorzitting over de omstreden Hongaarse mediawet. Volgens in 't Veld moet het Europese Agentschap voor de Grondrechten elk jaar de staat van de persvrijheid in alle lidstaten analyseren.

Verslaggevers Zonder Grenzen

Maar Verslaggevers Zonder Grenzen zit helemaal niet op zo'n waakhond en een Europese mediawet te wachten. Olivier Basille zei tegen de Wereldomroep:' Ze willen over de persvrijheid praten en het meteen organiseren. We moeten geen agentschap of mediawet hebben die de pers controleert..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!