Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 26 januari 2011

KBC centraliseert computernetwerk in Boedapest

KBC gaat het hart van zijn computernetwerk voor Oost-Europa centraliseren nabij de Hongaarse Boedapest. In Törökbálint en Baracska, 20 km van mekaar, komen twee identieke computerparken, die alles onmiddellijk van mekaar kunnen overnemen mocht dat nodig zijn. In België heeft KBC een gelijkaardig dubbelcentrum in Mechelen en Leuven.

De twee computercentra zullen op termijn de diverse nationale computercentra in de centraal-Europese markten van KBC vervangen. Nu heeft de bank er nog 23 op 18 locaties.

De centra staan in voor het beheer van het computernetwerk van KBC in Centraal- en Oost-Europa en voor het beheer van de gegevens van particuliere en bedrijfsklanten...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!