Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 25 januari 2011

Hongarije onderzoekt verdwenen donaties ramp

De Hongaarse politie onderzoekt of op grote schaal hulpgoederen en donaties zijn gestolen. Die waren bestemd voor slachtoffers van Hongarije's grootste milieuramp ooit. Dat heeft de politie maandagavond bevestigd.

In oktober vielen er 10 doden en ongeveer 150 gewonden nadat een dam brak rond het slibreservoir van een aluminiumfabriek in het westen van Hongarije. Honderdduizenden kubieke meters slib verontreinigde plaatsen in een gebied van circa 40 vierkante kilometer.

Uit het gehele land kwamen giften en hulpgoederen binnen voor getroffenen. De politie in de provincie Veszprem wil weten hoeveel daarvan terecht kwam bij overlevenden van de ramp. Mogelijk zijn er verscheidene verdachten........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!