Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 27 december 2010

Puskás Hungary (2009) - MovieMeter.nl

Puskás Hungary (2009)

Alternatieve titel: The Real Puskas

Hongarije
Documentaire / Drama
116 minuten

Vandaag 27 december, 0:00 uur op TV (Ketnet/Canvas)

geregisseerd door Tamás Almási

In de jaren vijftig van de vorige eeuw, toen voetbal eigenlijk voor het eerst een item van de media werd, is Puskás een wereldster geworden. Ondanks dat hij als super-Hongaar werd gezien, en symbool voor Hongarije stond zelfs, zorgde zijn Schwaabse afkomst in de moeilijke jaren vijftig na de Tweede Wereldoorlog ook voor de nodige spanningen. Maar hij werd en was een wereldster die zijn hele leven, onafhankelijk van politiek, oorlog of maatschappelijke regels, altijd dat gedaan heeft wat hij het liefste wilde: namelijk voetballen. Aan de hand van interviews van vrienden en collega's van Puskas wordt geprobeerd om een volledig beeld te geven van de voetballer.

maandag 27 december, 0:00 uur op TV (Ketnet/Canvas)

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van de film over Puskás !!!