Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 30 december 2010

Minder asielzoekers in Oost-Europa

Het aantal mensen dat in Centraal en Oost-Europa asiel aanvraagt, is de voorbije jaren langzaam maar gestaag gedaald. Voor de weinige mensen die er een vluchtelingenstatus krijgen, is het meestal moeilijk hun leven op de rails te krijgen.

Tussen 2007 en 2009 daalde het aantal aanvragen in zeven Centraal en Oost-Europese landen van 20.053 naar 19.388. Het aantal mensen dat als vluchteling erkend werd, daalde van 744 tot 507. De totale acceptatie daalde van 20 procent tot 17,9 procent. De grote meerderheid van de asielzoekers kreeg echter wel een vorm van bescherming.

Nadia Jbour van de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR in Boedapest, zegt dat er diverse factoren bijdragen aan de........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!