Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 22 december 2010

Kritiek op Hongaarse mediawet

De Hongaarse mediawet die voortaan alleen ‘moreel juiste en objectieve’ berichtgeving toelaat, leidt tot stevige kritiek vanuit Europa.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft de Hongaarse regering woensdag gewaarschuwd voor schending van de persvrijheid. Europarlementarier voor GroenLinks Judith Sargentini merkt op dat de Hongaarse machthebbers blijkbaar goed hebben gekeken naar Italie en Rusland, waar Sylvio Berlusconi en Vladimir Poetin 'hun verkiezingen regelen'.

Volgens Duitsland heeft Boedapest als toekomstig voorzitter een bijzondere verantwoordelijkheid als gezicht van de Europese Unie in de wereld........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!