Bereidingstijd: 60 min
Ingrediënten - voor 4 personen
1 kg varkensschouder in d obbelsteentjes
150 gr dikke spekblokjes
1 rode, groene en gele paprika
3 st uien en 3 dl vleesbouillon
1 dl rode tafelwijn
2 dl zure room
4 eetl bloem
2 eeetl mild paprikapoeder
100 gr boter
Bereidingswijze
verhit de boter in een pan met di!kke bodem en laatr daarin de in ringen gesneden uien, spekblokjes en het vlees al roerend mooi kleuren
bestuif met bloem en kruid met peper en zout en paprikapoeder
laat nog even al roerend doorstoven en overgiet vervolgens met de bouillon en de rode wijn
laat onder deksel ong 45 min sudderen en voeg vervolgens de in reepjes gesneden paprika's toe en laat nog eens 15 min meestoven
roer er dan nu de zure room onder, laat kort indikken en breng op smaak met nog
wat paprikapoeder indien nodig
serveer met noedels
Geniet van hongaarse stoofschotel
KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!