Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 31 oktober 2010

Roemeense en Hongaarse klanken in de dorpskerk te Voorschoten

VOORSCHOTEN – Vrijdagavond 12 november brengen het Tollens Ensemble uit Rijswijk en de violist Andrei Serban Roemeense en Hongaarse klanken ten gehore in de Dorpskerk te Voorschoten.

Op deze avond wordt er folkloremuziek uit Roemenië en Hongarije gespeeld en worden er werken uitgevoerd van de componisten Ciprian Porumbescu, Jenö Hubay en Pablo de Sarasate. Van Béla Bartók worden enkele Roemeense dansen gespeeld.

Aanvang: 20.15 uur. Entree (incl. één pauzedrankje): € 14,00; Vrienden van de Dorpskerk € 11,50.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen:
Ruudolf Mode, Schoolstraat 87 en ‘t Bloemenhofje, Planciusplantsoen 28/30 te Voorschoten en ’s avonds vanaf 19.30 uur in de Kerk. Het is ook mogelijk per e-mail een reservering te maken via info@dorpskerk.nl.

Kijk voor meer informatie op: http://www.dorpskerk.nl (agenda).

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!