Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 21 oktober 2010

PSV doet goede zaken - De Telegraaf

PSV heeft in Boedapest een flinke stap gezet richting de knock-outfase van de Europa League. De Eindhovenaren versloegen na een 1-0 achterstand Debrecen met 1-2.

Debrecen opende in de 35e minuut de score. Na een vrije trap werkte Mijadinoski de bal achter PSV-doelman Andreas Isaksson. Het was de eerste treffer van de Hongaren dit toernooi. Vijf minuten later trok PSV de stand alweer gelijk. Orlando Engelaar omspeelde zijn tegenstander en wipte de bal over doelman Malinauskas het doel in. .....

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!