Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 21 oktober 2010

PSV alleen aan kop na slechten van Hongaarse muur

PSV, dat met Marcus Berg in de basis begon in plaats van Jonathan Reis, won uiteindelijk soeverein van Debrecen. Al moest het daarvoor wel terugkomen van een achterstand.

Debrecen begon verdedigend, maar wist hier een daar in de buurt te komen van het doel van Andreas Isaksson. PSV had in de beginfase verreweg het meeste balbezit, maar het was Debrecen dat na 25 minuten de lat raakte. Tien minuten later zorgde de thuisploeg zelfs voor de 1-0, nadat Mirsad Mijadinoski een verlengde hoekschop achter Andreas Isaksson werkte. Het was het eerste doelpunt van Debrecen in de groepsfase.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!