Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 24 oktober 2010

Interview met Pannonia Allstars Ska Orchestra in Openluchttheater Rivierenhof

Met de release van hun Return of the Pannonians verraste het Hongaarse Pannonia Allstars Ska Orchestra ons met hun geslaagde mix van ska met Hongaarse folk en zigeunermuziek. Opvolger Feel The Riddim! bevestigt alleen maar en toen Paso onlangs aantrad in de idyllische setting van het Deurnse Openluchttheater Rivierenhof, konden wij natuurlijk niet op het appel ontbreken. Net voor hum stomende set hadden we nog een gesprek met Paso frontman KRSA aka. Lord Panamo.

KRSA, jij staat ook bekend als Lord Panamo, vanwege de panamahoedjes die je draagt, maar de naam is tegelijk een eerbetoon aan de legendarische Lord Tanamo. Kan je eens even korts schetsen wie hij was en waarom hij zo belangrijk is voor jou?
Kristóf Tóth aka. KRSA: "Lord Tanamo was één van die vele vocalisten die optraden met The Skatalites, dus hij was al zeker een skapionier. Enkele van de bekendste skanummers zijn van zijn hand. Het bekendste is waarschijnlijk I'm In The Mood For Love, dat onder andere gecoverd werd door Jamiroquai. Ik vind dat je als muzikant altijd het nodige respect moet betuigen aan de allergrootsten en daar was hij er zeker één van!"..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!