Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 27 oktober 2010

EK Korfbal 2010 Hongarije - Slowakije

De eerste wedstrijd van de kwartfinale poules ging tussen Hongarije en Slowakije. De Hongaren winnen vrij gemakkelijk met 17-8. De openingsfase was ook voor de thuisploeg.

Het duurde tot de 14e minuut voordat Slowakije het eerste doelpunt maakte, 3-1. Vlak voor rust leek het er even op dat de Slowaken terug konden komen in de wedstrijd, 6-3. Het publiek leek een spannende tweede helft te gaan zien.....

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!