Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 31 oktober 2010

Dream ride: Dirtpark in Hongarije

Aanvankelijk zou Dirtpark een mx-park worden van ongeveer 20 hectare. Van dit oorspronkelijk idee evolueerde dit project tot een park van ongeveer 80 hectare. Behalve motorcross is er ook plaats voor een kids track, supercross, quads en mountainbikes (cross country & 4x). De roots van het Dirtpark liggen bij de lokale Komlo motorcrossclub die sinds 1986 actief is.

Dirtpark is nu ongeveer 2 jaar open, maar daar ging veel jaren van planning en voorbereiding vooraf. Daarbij werd uiteraard ook rekening gehouden met de natuur. Zo werd er een plan opgesteld samen met de Hongaarse Ornitologische vereniging om het vogelbestand te beschermen. Voor het onderhoud van de prachtige grasvelden wordt een beroep gedaan op schapen en een ezel!

Voor wie zelf eens naar Hongarije wil gaan om dit unieke park te beleven: Dirpark ligt 200 km ten zuiden van Boedapest, en een slordige 1350 km vanuit Eindhoven.

Voor meer info kan je terecht op de mooie en zeer informatieve site: http://www.dirtpark.hu/ je kan mail en naar info@dirtpark.hu of bellen: Tel. +36 (0)30-9942232

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!



KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!