Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 10 juni 2011

Kunstproject in Pápa 'bewijst nut stedenband'

Ze zijn al een kleine week terug, maar de vijf kunstenaars van atelier De Werff zijn nog helemaal vol van hun trip naar Hongarije.

In de Kamper zusterstad Pápa maakten ze samen met kinderen van een school voor speciaal onderwijs een grote muurschildering. "Een uitwisseling om nooit te vergeten", noemt Juliët de Kinkelder het treffen met de Hongaarse kinderen.

"En wat mij betreft een bewijs dat stedenbanden wel degelijk nuttig kunnen zijn", vult Gyöngyi Wiekeraad aan. De Kampense met Hongaarse roots is in feite de motor achter de uitwisseling. Ben Marsman:. "We wilden echt iets van betekenis doen. Via Aart Kleyer (werkgroep Pápa) hebben we contact opgenomen met de schoolleiding. Die waren gelukkig meteen enthousiast."

Het aardige aan dit project is volgens de kunstenaars dat.....

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!