Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 10 juni 2011

Tandartstoerisme in Hongarije

Tandartstoerisme in Hongarije is al jarenlang een bekend verschijnsel. Voor de val van de muur in 1989 kon een kaakchirurgische behandeling bij een goedkope maar gekwalificeerde tandarts al gecombineerd worden met een aangenaam verblijf in een hotel. De organisatie rondom de gang naar de Hongaarse tandarts was nog low profile.

Meestal vertrok de westerse patiënt op eigen initiatief zonder tussenkomst van bemiddelingsbureaus. Inmiddels is het tandartstoerisme uitgegroeid tot een heuse industrie met name in het westen van het land. De combinatie van een goedkope prothesebehandeling met toeristische uitstapjes blijkt een gouden greep.

Precieze groeicijfers in deze specifieke toeristische sector zijn niet bekend........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!