Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 20 augustus 2012

"Budapest Ruin pub detector": De meest onzinnige folder

Als er in Budapest een prijs zou bestaan voor de meest onzinnige folder, dan maakt de folder "Budapest Ruin pub detector" een zeer grote kans deze prijs te winnen. Want het is de, onbekende, uitgevers gelukt een zeer foutieve, belachelijke en onvolledige brochure voor de toerist samen te stellen.

Een "ruin pub" is een bar, of bars, in een voormalig oud appartementencomplex. Budapest is er bekend om en de meest bekende is de Szimpla kert, waarbij voormalige appartementen zijn omgetoverd tot ruimtes waar men kan zitten. Voor bewoning zijn deze panden niet meer geschikt, tenzij er een enorm bedrag wordt geïnvesteerd. Het is tevens een fenomeen dat in Nederland ondenkbaar is, de brandweer zou zoiets direct sluiten wegens onveiligheid en anders zijn er wel andere regels die de vestiging van zo'n "ruin pub" verhinderen.

De onlangs verschenen "Budapest ruin pub detector" geeft een overzicht.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!