Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 16 augustus 2012

Jobbik lid Csanád Szegedi opgestapt (en meer)

Het Hongaars extreemrechtse Jobbik lid Csanád Szegedi (29) is uit de partij gestapt. Hij staat bekend om zijn hatelijke commentaren over Joden, maar blijkt zelf Joods te zijn. Verwonderlijk is dat niet, en het zal ongetwijfeld niet het laatste Jobbik lid zijn dat blijkt Joodse roots te hebben.

Met een Joodse populatie van 23% in 1941 zullen er namelijk ongetwijfeld nog meer lijken uit de kast komen. Het is goed daarbij te beseffen dat veel Hongaarse Joden met name in de periode van ca. 1900 tot 1940 hun oorspronkelijke naam veranderden in een Hongaarse variant. Veel van deze Hongaren waren van oorsprong overigens afkomstig uit Duitsland.

De stamboom van de familie laat zien dat..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!