Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 31 januari 2012

Moment van de waarheid voor Malév Luchtvaartnieuws 6 bezoekers online

Afgelopen weekend moest Spanair noodgedwongen de activiteiten staken omwille van financiële problemen, en het lijkt erop dat Malév Hungarian Airlines hetzelfde lot te wachten staat. De Hongaarse overheid heeft lang volgehouden dat ze Malév zal redden, maar afgelopen week moest Hongarije toegeven dat het einde lijkt te naderen voor de nationale luchtvaartmaatschappij. Afgelopen vrijdag (27 januari) werd Vueling nog naar voor geschoven als kandidaat-koper, maar de Spaanse lowcostmaatschappij noemt dit grote leugens. Sinds maandag (30 januari) is Malév beschermd tegen schuldeisers en zoekt ze naar een laatste redmiddel.

In december kon u op Flightlevel reeds lezen over het onderzoek van de Europese Commissie naar illegale staatssteun die Malév zou hebben ontvangen tussen 2007 en 2010. Amper enkele weken later werd het vernietigende verdict bekend gemaakt. De Hongaarse staat is verplicht meer dan 300 miljoen euro illegale staatssteun terug te eisen van Malév. De maatschappij liet al snel weten dat ze de boete zou betalen en dat de operaties niet in gevaar zouden komen. De overheid en het bestuur van Malév wisten echter beter, zonder vers kapitaal zou men de boete nooit kunnen betalen.

De zoektocht naar een buitenlandse overnemer werd dan ook in een versnelling hoger geschakeld. Die zoektocht lijkt echter nergens toe te leiden.

Volgens Hongarije heeft dat te maken met.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!