Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 12 juli 2011

Hongarije verkeersboetes

Procedure:

Volgens Amendement Nr. 28/2001 (12.05) van het Decreet van het Hongaars Ministerie van Binnenlandse Zaken Nr. 10/200 (02.23) betreffende de betalingsmodaliteiten van de boetes vanaf 01.01.02, zal bij elke overtreding, de toezichthoudende overheid ter plaatse een genummerd formulier invullen met de personalia van de auteur van de inbreuk (naam, nationaliteit, geboortedatum en –plaats, naam van de moeder, adres van de woonplaats, identiteitskaarttype en –nummer, kentekenplaat van het voertuig, nummer van het rijbewijs, de datum en de plaats van de inbreuk, een korte omschrijving van de inbreuk, het bedrag van de boete, de handtekening van de toezichthoudende overheid en van de auteur van de inbreuk).

Om de boete te vereffenen, ontvangt hij een stortingsformulier met vermelding van het over te maken bedrag binnen 30 dagen, op straffe van onmiddellijke uitwijzing uit het land en weigering om nadien het land nog in te komen. Zodra de auteur van de inbreuk het formulier tekent, kan hij noch de inbreuk, noch het bedrag van de boete nog betwisten.

Op de keerzijde van het formulier, vindt hij onderaan volgende informatie in het Engels en het Duits:

Informatie voor de betrokken persoon:

“Door dit formulier te tekenen..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

LEES OOK nog even Hogere verkeersboetes van Runa Hellinga !!!