Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 30 november 2010

Nieuwe intermodale shuttle Rotterdam-Györ (Hongarije)

Transpetrol GmbH, onderdeel van VTG Aktiengesellschaft, één van de grootste internationale wagonverhuurders en logistieke dienstverleners, heeft een nieuwe, hoog gekwalificeerde railverbinding tussen Rotterdam en Hongarije geintroduceerd.

Met deze nieuwe intermodale dienst voldoet Transpetrol aan de vraag vanuit de markt. De dienst biedt twee round trips per week en is ontwikkeld in samenwerking met Nijhof-Wassink, een logistieke dienstverlener gespecialiseerd in bulk logistiek met een sterke positie in Centraal- en Oost-Europa.

In deze regio is een groeiende interesse in spoorvervoer van automotive producten, voedingsmiddelen, agrarische chemicaliën en bulk. Daarnaast wordt Hongarije in toenemende mate gezien als logistieke hub voor vervoer naar de Balkan en verder. De dienst rijdt tussen de trimodale Pernis Combi Terminal in Rotterdam en het strategische gelocaliseerde Logistics Center Hungaria in Györ.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!