Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 25 november 2010

Danshuis in Rijswijk

Danshuis in Rijswijk - Dansen en genieten van muziek - Jonkers Stichting

Het danshuis in Rijswijk is een initiatief van Jonkers Stichting. Het doel van de stichting is om de Hongaarse cultuur, muziek en historie bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Onze danshuizen zijn een eerste aanzet om op een leuke en actieve manier met Hongaarse cultuur bezig te zijn.

Hongaarse volksmuziek en -dans staan natuurlijk centraal. Daarnaast proberen een gevarieerd en thematisch programma te maken voor jong en oud met handwerk, spelletjes en voorstellingen. Hongaarse culinaire specialiteiten hebben een rol. De hapjes en dranken passen bij de streek die centraal staat bij de muziek en dans.

Workshops Hongaarse dans

"Ik leer dansen" workshops met Schall Dóra & Fülöp Gábor voor volwassenen.

De workshops zijn gericht op Hongaarse dans voor beginners en semi-beginners. De eerste introductieles is op 21 november 2010 vanaf 16:00 in wijkcentrum Bezuidenhout.

Vanaf 2011

Vanaf 2011 worden er lessen gegeven in de avond op werkdagen, er wordt hierin doorgegaan op de introductieles.

Locatie:

Wijkcentrum Bezuidenhout
Johannes Camphuijsstraat 25
2593 CH Den Haag

Speciale introductieprijs
Volwassenen € 7,-
Kinderen (oppas tijdens de les) € 3,-

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!