Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 21 oktober 2010

Betrekkingen Hongarije met de buurlanden verbeterd zegt minister van Buitenlandse Zaken Martonyi János

Hongarije heeft haar betrekkingen met alle buurlanden aanzienlijk verbeterd in de afgelopen vier tot vijf maanden, zei de minister van Buitenlandse Zaken Martonyi János.

De samenwerking van de Visegrad-groep landen (de Tsjechische Republiek, Hongarije, Polen en Slowakije) zijn opgepakt, ook heeft Hongarije meer aandacht besteed aan de Zuid-Oost-Europese regio en voert meer omvattende Centraal-Europese beleid, vertelde Martonyi op een bijeenkomst van diplomaten die werkzaam zijn in Hongarije bij Buitenlandse Zaken.

Hongarije is van plan de banden te intensiveren met de relatief kleinere landen op verre locaties, zoals in Zuidoost-Azië en in Afrika, zei Martonyi.

KLIK HIER om het hele artikel in het Engels te lezen !!!