Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 17 oktober 2013

Hongaarse belegger koopt 8.400 m2 vastgoed Breda

Fotex, een beursgenoteerde Hongaarse belegger, heeft een perceel met bedrijfshal van 4.392 m2 en een kantoorgebouw van 4.033 m2 in Breda gekocht van Stichting Achmea Dutch Industrial Property Fund. Dat laat APF International weten, die het vastgoed namens Fotex heeft aangekocht.

De objecten liggen op bedrijventerrein de Steenakker. De moderne gebouwen zijn voor meer dan tien jaar verhuurd aan Spie, dat een jaaromzet van ruim 4,2 miljard euro heeft. Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft het huurcontract onlangs marktconform verlengd. APF International is investment manager en initieert vastgoedfondsen voor vermogende particulieren.

Wiggert Karreman, directeur van AFP, over deze aankoop.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!