Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 12 augustus 2013

Internationale wijnmarkt in het centrum van Groesbeek

De wijnmarkt in het centrum van Groesbeek kunt u bezoeken op zaterdag 28 en zondag 29 september 2013 van 13.00 tot 19.00 uur.

Wijngaardeniers, wijnkopers en importeurs presenteren, vanuit mooie pagodetenten, hun beste wijnen en nieuwste smaken. Als Vriend van de Wijnfeesten ontvangt u o.a. een proefglas en kunt u de diverse stands al proevend aflopen om zo (tegen een vergoeding van €1,= per proefmaatje) kennis te maken met de beste nationale, maar ook internationale wijnen. Er zijn meer dan 200 soorten te proeven, wat voor Nederlandse begrippen een ongekend aantal is op een wijnmarkt.

Dit jaar hebben wij een bijzondere regio te gast: Vas County uit Hongarije. Deze verrassende wijnregio is present op onze wijnmarkt met hun wijnen, hun wijngaardniers en hun Hongaarse goulashgerechten. U kunt een wijnworkshop boeken waarin u meegenomen wordt in de geheimen van dit 'Secret Wine' gebied. Natuurlijk proeft u dan ook een vijftal Hongaarse wijnen speciaal uit dit gebied.

Vas County en Groesbeek zijn twee van de zeven partners van........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!