Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 14 juli 2013

De nieuwe luchtvaartmaatschappij Sólyom is zeer waarschijnlijk een luchtkasteel

Op 7 juli werd op deze pagina een bericht geplaatst over de beoogde opvolger van Malév: Sólyom. Toen werden er al vraagtekens gezet omdat het in zo'n korte tijd verkrijgen van vergunningen in feite onmogelijk is. Meer en meer duiken er nu artikelen op over de haalbaarheid van zo'n nieuwe luchtvaartmaatschappij en wanneer deze daadwerkelijk van start kan.

Augustus 2013 als startdatum is onmogelijk, de maatschappij heeft nog geen goedkeuring van de Hongaarse overheid, er zijn nog geen vliegtuigen, personeel, website en wat al niet meer.

Het opzetten van een website, het huren van vliegtuigen, in dienst nemen van personeel etc. gaat minimaal 1 jaar kosten.

De grootste bottle-neck zit hem echter in het verkrijgen van.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!