Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 22 juli 2013

Boskip en meer

We hebben een paar drukke dagen achter de rug, Sander moest met Pinksteren werken, een boerderijtje opknappen in een ander dorp, en gisteren zijn we de hele dag een tuin nabij Balaton gaan onderhouden. Zwaar werk, er was nogal wat achterstallig maaiwerk, het gras en de brandnetels kwamen tot onze navel! Het was gelukkig niet zo heet, een graad of 20 dus daar waren we blij mee.

We kregen nog wat hulp van de overbuurman, een tandeloze Hongaar die vooral alleen maar lachte en van alles mompelde maar hij kon goed met de zeis overweg dus na een hele dag werken zag het er toch nog aardig uit.

De tuin is op ongeveer 60 km bij ons vandaan dwz over de verharde weg, er is ook een weggetje binnendoor dan is het maar 20km dus we konden het niet laten om deze op de terugweg te proberen, dat scheelt een boel diesel natuurlijk. Onze Garmin werkte zowaar ook mee en stuurde ons prachtig door de velden (met onze bedrijfsbus dus, geen four-weel-drive) het was een prachtige rit tot we bij een meer uitkwamen.

Geen probleem zei de Garmin, gewoon oversteken! Uh ja, die dacht zeker dat we met een amfibie-voertuig reden, rechtsomkeert dus, er was gelukkig een open plek dus dat lukte.. Garmin werd hierna helemaal gek, die bleef maar terug willen naar het meer "maak een u-bocht" "probeer om te keren", al hadden we het gewild dan was het niet gelukt met onze bus op een zandweggetje.

Uiteindelijk moesten we...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!