Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 27 januari 2013

Themamiddag Hongaarse wijnen op zaterdag 2 februari

Themamiddag Hongaarse wijnen
Locatie: Proefkelder AU VIN, Smeepoortstraat 1, Harderwijk
2 februari 13.00 - 18.00
Entree gratis

Beste wijnliefhebber,

In deze nieuwsbrief nodig ik u graag uit om te komen proeven van de mooiste wijnen die het fantastische wijnland Hongarije te bieden heeft! Voor velen een onbekende wereld, maar des te meer de moeite waard!

In mijn gloednieuwe proefkelder aan de Smeepoorstraat in Harderwijk ben ik elke zaterdagmiddag te vinden voor advies, wijnverkoop en uiteraard om iets te laten proeven! Elke eerste zaterdag van de maand draagt ook nog eens een thema, en op 2 februari start ik met Hongaarse wijnen. Niet voor de hand liggend wellicht, maar wel als u bedenkt dat ik hier zelf een enorme liefhebber van ben. De wijnen uit dit traditionele wijnland zijn eerlijk, puur, robuust en bovendien bijzonder smaakvol. De meesten zullen namen als Egri Bikaver (het "stierenbloed") en Tokaji wellicht kennen, maar Hongarije biedt nog veel meer... Bijzonder de moeite waard en zeker ook verrassend voor u als wijnliefhebber.

Tevens ben ik vereerd dat Miranda Beems deze middag aanwezig zal zijn.

Al jarenlang de specialist op het gebied van.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van Au Vin !!!