Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 26 september 2012

Nokia doos

Is zelfs de zaak van de Nokia doos een farce? Feit is dat, twee weken na het begin van dit proces tegen een vermeende corrupte socialistische politicus, al twee aangeklaagden voor de rechtbank belastende verklaringen hebben afgelegd over manipulatie door justitie en politie. Er wordt met spanning gewacht op de kroongetuige, op wiens verklaring de hele zaak lijkt te rusten.

De zaak van de Nokia doos werd in maart 2010, vlak voor de verkiezingen van mei, waarschijnlijk de bekendste corruptiezaak ooit in Hongarije. De socialistische politicus Miklós Hagyó, plaatsvervangend burgemeester van Boedapest en onder meer verantwoordelijk voor het Openbaar Vervoer Bedrijf van de hoofdstad (BKV), zou een manager van die BKV hebben gedwongen in totaal 150.000 euro (40 miljoen forint) uit de BKV kas aan hem te overhandigen.

Volgens die manager, de kroongetuige, moest hij regelmatig geld...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!