Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 28 augustus 2012

Videoverslag van Row4Rights second edition 2012 - Van Esztergom naar Budapest



KLIK HIER om de video te bekijken op YouTube !!!

KLIK HIER om het hele videoverslag van Row4Rights second edition 2012 te bekijken !!!

Row4Rights is het meest uitdagende amateur roei-evenement van Europa. Je start in Oostenrijk en finisht ruim 400 km stroomafwaarts in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. Jouw topprestatie voert je in zeven dagen dwars door adembenemende natuur en langs drie indrukwekkende hoofdsteden.

Row4Rights beleef je samen met je ploeg. Iedere ploeg bestaat uit zeven personen. Vier roeiers, een stuurman en twee begeleiders. Terwijl de roeiers en de stuurman de langste rivier van de Europese Unie trotseren zorgen de begeleiders voor onvoorwaardelijke steun en een warm onthaal. We roeien in een C4+.

Dubbele uitdaging

Row4Rights is een dubbele uitdaging. Het bijzondere van de tocht is: je roeit door de regio die je steunt! Naast het bereiken van de finish in Boedapest