Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 21 augustus 2012

Sziget 2012 (Boedapest)

Sziget. Waar in hemelsnaam te beginnen. Voor een Sziget festival maagd, wat geldt voor de twee Rockportaal afgevaardigden, betreft het een ontgroening om je vingers bij af te likken. Een ware zevendaagse climax, waarbij hoogtepunt na hoogtepunt elkaar moeiteloos aflossen op het Óbuda-eiland te midden van de Donau. Ieder ander festival laat zich met speels gemak in een band-na-band sjabloon gieten. Zo niet deze. Hetgeen zoveel festivals naar streven wordt in Boedapest werkelijkheid: het verandert in een beleving.

Een aantal dagen voor het eigenlijke festival officieel van start gaat, zijn er de zogenaamde nul- en mindagen. Vijf dagen feest bleek niet voldoende te zijn, waarna sinds enkele jaren het terrein eerder open gaat en er her en der het een ander ander al plaats vind. Zo staat zondag avond (5 augustus – dag -2) in het teken van een uitverkochte pre-party plaats op de A38 boot, gelegen in de Donau.

Dag 0 werd voorgaande jaren vaak voorzien van...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!