Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 28 augustus 2012

'Ketelkoken is ontspannend en lekker'

De liefde van de man gaat door de maag. Dat spreekwoord is deels van toepassing op Ben Ronde. Door de liefde heeft hij Hongaarse gerechten leren kennen en zijn grote hobby is nu het 'ketelkoken': boven een houtvuur langzaam een heerlijke maaltijd bereiden.

In 1989 kreeg hij verkering met Erica Molnár. Haar vader komt uit Hongarije, en daar woont nog veel familie. ,,Na enige maanden verkering zijn we samen naar Hongarije gereisd om haar familie te ontmoeten. Daar maakte ik kennis met typische streekgerechten en het koken in grote ketels."

Buiten koken is in Hongarije de normaalste zaak. ,,Hele families staan dan om de kookketel. In dorpen worden wedstrijden gehouden.

Dat is echt..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!