Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 23 augustus 2012

Boedapest - 29 augustus t/m 2 september: II - Budavári Sörfesztivál

Vooruitlopend op het wijnfestival op de Burchtwijk in district I. van Budapest, wordt er van woensdag 29 augustus tot en met zondag 2 september de tweede aflevering van het Budavári Sörfeszivál gehouden.

Het is een commercieel megafeest, dat mede door de Dreher en Heineken brouwerijen wordt georganiseerd. Dit betekent uitbreiding van het aantal bieren, uitbreiding van het terrein en verlenging van het festival met één dag. Het komt daarnaast ook tot uiting in het uitgebreide muziekprogramma. Dit loopt uiteen van bijvoorbeeld blaaskapellen, folkmuziek door Firkin, een Jo Cocker coverband of een Rockabilly trio. In totaal treden er meer dan 40 bands op en geven 120 artiesten acte de presence.

Maar het draait uiteraard in hoofdzaak om................

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor de website van het Budavári Sörfesztivál !!!