Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 29 augustus 2012

Antalya Kebab, Boedapest

Eénmaal redelijk in het centrum aangekomen liepen wij door naar de Visegrádi Utca (Utca zijnde ‘straat’), niet te verwarren met vissengraten straat, want wat wij hier snel zouden ontvangen had niets te maken met dood zwembeest.
Wij liepen hier een zaak genaamd Antalya Kebab tegen het lijf. Een vrolijke, oranje gekleurde zaak met een redelijk groot terras aan de kant van de weg.

De zaak had een raam aan de straatkant vanwaar je kon bestellen. Binnen stonden hele vrolijke Hongaarse Turken die ons voor 650 HUF (omgerekend ongeveer €2,40) van een broodje wilden voorzien. We hadden de keuze uit kipkebab en runderkebab. Hoewel de kiprol er daadwerkelijk beter uit zag gingen we collectief voor de runderkebab. Jan riep nog wat zorgelijk dat we misschien beter voor de andere rol hadden kunnen gaan (HA! betrapt!) omdat de runderrol er wat… onaangenaam uit zag. De rol bloedde zelfs.

Maar gezien de vrolijke uitbaters, de prachtige kleurrijke saladebar en het feit dat als we de keuze hebben we echt niet voor de kip gaan, zetten we deze zorg maar aan de kant. Hoewel we expliciet om een broodje hadden gevraagd greep de kebabber een dürüm. Nu heb ik er persoonlijk niets tegen, maar het was gezien de bestelling wat jammer.

De dürüm werd even langs..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!