Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zondag 27 mei 2012

Pécs

Ik wilde al heel lang een keertje naar Pécs. Pécs is een bezienswaardigheid op zich,erg toeristisch en normaal hoeft dat voor mij helemaal niet, maar sommige dingen wil je gewoon een keertje zien.

Nou is mijn mannetje niet zo erg van de bezichtigingen en helemaal niet van de lange autoritten, maar gisteren zijn we dan toch gegaan, het kon mooi in combinatie met de boodschappen.

We vertrokken al vroeg op weg naar 'de' markt in Pécs. Al snel zagen we de markt, het was werkelijk enorm. Ook de rij auto's was enorm, maar dat hadden ze goed onder controle die Hongaren, want we waren heel snel binnen en konden de auto op een enorme parkeerplaats kwijt.

Daar werden we meegesleurd in........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie over Pécs in de Wikipedia !!!