Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 24 april 2012

Webshop Bandenconcurrent rolt verder uit

Online winkel Bandenconcurrent opent deze maand zes nieuwe webshops in Europa. Aan de zes bestaande webshops worden winkels in Hongarije, Polen, Spanje, Ierland, Zwitserland en Oostenrijk toegevoegd. De ondernemers achter de prijsstunter willen voor het einde van het jaar in twintig Europese landen actief zijn.

“We zetten een website altijd snel live en gaan daarna continu verbeteren”, licht oprichter Neal Oddens de strategie toe. Volgens de website zijn banden bij Bandenconcurrent dertig procent goedkoper dan bij de concurrent. “Prijzen bij andere partijen zijn niet transparant. Consumenten worden massaal in de maling genomen”, meent Oddens.

De sleutel tot het succes van........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!