Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 18 februari 2012

Hongaars Premier Orban komt er niet mee weg

Vandaag stemde het Europees Parlement in met een resolutie over de Hongaarse situatie. "We hebben een duidelijk signaal gestuurd naar Orban" stelt Emine Bozkurt, PvdA Europarlementslid. "Het Europees Parlement is nu klaar om de eerste stappen voor artikel 7 te zetten."

Het Europees Parlement legde Orban in januari het vuur aan de schenen. Dit debat werd in de Hongaarse media afgeschilderd als een linkse samenzwering tegen Orban. "Orban was de winnaar en wij waren onnozele linkse Europarlementariërs." aldus Bozkurt. "Dat is niet zo vreemd nu hij de media controleert in het land, maar wij laten de Hongaarse regering niet wegkomen met een paar loze beloftes." aldus Bozkurt.

De Hongaarse regering antwoordde vorige week........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!