Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 25 januari 2012

Premier Hongarije optimistisch over snel akkoord met IMF

De Hongaarse premier Viktor Orban, die vastbesloten is een akkoord te sluiten met de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) over een financiele rugdekking, heeft woensdag aangegeven dat hij iedere benodigde juridische wijziging voor het einde van de volgende maand door het parlement kan krijgen.

In een interview met Dow Jones Newswires stelt Orban, wiens overheid weken heeft overlegd met de internationale organisaties in een vaak omstreden publiek debat, dat hij “optimistisch” is dat een overeenkomst aan het einde van maart gesloten kan worden. Maar Orban meldt dat de datum ook afhankelijk is van de EU en het IMF.

“We zijn bereid om overleg te plegen over alle kwesties,” zegt Orban. “De situatie is helder, dat moet Hongarije helpen om toegang te behouden tot de financiele markten”.

Een Hongaarse delegatie heeft recent een ronde aan informele gesprekken met.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

The Wall Street Journal: Hungary's Orban Optimistic on Quick IMF Deal.

KLIK HIER om het originele artikel te lezen bij The Wall Street Journal !!!