Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

maandag 30 januari 2012

Poepelogie

Poepelogie in Hongarije

Ja ik doe een studie dat poepelogie heet in Hongarije. Zoals ik al in mijn vorige berichtje schreef, "uitmesten". Poepelogie of strontelogie zijn moeilijke studies daar moet je een bepaalde gave voor hebben.

De studie bestaat uit:

Kruiwagen
Mestvork
een box
een paard
en heel belangrijk mest(poep).
Stro, haksel, zaagsel of ander grond bedekking.

Je haalt het paard uit de box zodat je ruimte hebt om je studie te doen. Je neemt de kruiwagen en de mestvork en ga de box in. Je kijkt goed om je heen om de poep te ontdekken, heb je die ontdekt dan ga je die goed bestuderen of deze aan de juiste vorm voldoet. De vorm is meestal balletjes (nee, geen gehaktballetjes, soms ook compact als een olifanten drol en in verkeerde gevallen ziet het eruit als een koeienvlaai. Mocht deze koeienvlaaiachtige poep groen zijn dan komt het door het gras. Na deze bestudering kan de mestvork er onder geschoven worden en de poep voorzichtig uitschudden zodat in dit geval de strohaksel eraf valt en dan kan het in de kruiwagen gedeponeerd worden.

Dit wordt herhaald tot....

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!