Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 24 januari 2012

Europees Parlementsvoorzitter hekelt dubbele discours van Hongaarse premier

Europees Parlementsvoorzitter Martin Schulz heeft de Hongaarse premier Viktor Orban gewaarschuwd voor het uiteenlopende discours dat hij hanteert in Brussel en Boedapest. Orban moet er volgens Schulz rekening mee houden dat de Europese leiders "niet dom" zijn.

"Mijnheer Orban toont zich heel efficiënt wanneer hij in Brussel de Europese retoriek bezigt en diezelfde retoriek in Boedapest de schuld geeft", zo verklaarde Schulz. "Hij is een slimme man, maar hij moet er rekening mee houden dat de Europeanen ook niet dom zijn". Schulz, een socialist die beklemtoonde dat hij in eigen naam sprak, maande Orban ook aan om niet de confrontatie op te zoeken in eigen land en de publieke opinie "te verzoenen in plaats van te verdelen".

Schulz is sinds vorige week voorzitter van.......

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!