Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 24 januari 2012

‘Constructief’ overleg Barroso-Orban

De voorzitter van de Europese Commissie José Manuel Barroso heeft dinsdag een 'constructief' gesprek gehad met Viktor Orban. De Hongaarse premier was in Brussel om met vertegenwoordigers van de Europese Unie hun zorgen over recente wetgeving en de onafhankelijkheid van de rechtspraak en de centrale bank te bespreken.

”De premier gaf Hongarijes bereidheid aan om de door de Commissie aangesneden kwesties snel ter hand te nemen”, zei Barroso. Hongarije heeft binnenkort steun van de EU en het Internationaal Monetair Fonds nodig om betalingsproblemen te verlichten.

Minder succesvol was Orbans onderhoud eerder op de dag met Martin Schulz, de nieuwe voorzitter van het Europees Parlement. Na het gesprek moest Orban aanhoren hoe Schulz tegenover journalisten scherpe kritiek leverde.

De Duitser beschuldigde Orban ervan.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!