Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 15 december 2011

Hongaarse redactiechefs ontslagen voor retoucheren beelden

Bij een Hongaarse televisiezender zijn twee redactiechefs ontslagen omdat hun medewerkers de voormalige voorzitter van het opperste gerechtshof onherkenbaar hadden gemaakt op tv-beelden. Het retoucheren van de beelden heeft veel ophef veroorzaakt in het Centraal-Europese land.

Daniel Papp, hoofdredacteur van de nieuwsredactie van het mediabedrijf MTVA, en Gabor Elö, de directeur van de redactie van het agentschap MTI, hebben zich volgens een mededeling van de leiding van MTVA en MTI schuldig gemaakt aan "ernstige beroepsfouten".

Persoonlijk conflict

De gewezen rechter Zoltan Lomnici was tijdens een interview met de gereformeerde Transsylvanische bisschop Laszlo Tökes op de achtergrond te zien, maar zijn gezicht werd met een vervagingstechniek onherkenbaar gemaakt.

Lomnici zou prijken op een 'zwarte lijst' die.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

Geretoucheerd beeld van de tv uitzending



Origineel beeld van de tv uitzending